Testlab

Anouk, Grietje en Niels bouwen en testen in Testlab de vetste dingen. Lekker bezig!

The battle is on! In deze aflevering laat Niels je zien hoe hij zijn eigen Battlebot maakt. Die moet natuurlijk getest worden! Niels gaat de strijd aan met Anouk. Check snel de aflevering en bekijk wie er met de eer vandoor gaat.
Deze aflevering van Testlab is echt een schot in de roos! Niels laat je zien hoe hij een kruisboog maakt en Anouk test ‘m uit, als dat maar goed gaat...
Challenge! Niels neemt het in zijn winkelwagen met een Honda 160cc motorblok op tegen niemand minder dan Master Milo in een skelter quad! Check hoe dát afloopt in deze Testlab video! 
Niels en Anouk zitten er deze winter wel warmpjes bij. Deze week laat Niels je zien hoe hij een vuurtornado maakt. Hoe tof is dat?! Pas natuurlijk wel een beetje op, je wilt niet het favoriete tafelkleed van je moeder in de fik steken...
Zin in een frisse watermeloen smoothie maar je blender is kapot? Dat is balen! Anouk en Niels gaan opzoek naar de oplossing. Dus vraag je ouders vast om een boormachine en een stuk ijzerdraad en let's go!  
Een velletje papier, dat scheur je toch zo doormidden?! Toch is papier sterker dan je denkt, dat gaan Niels en Anouk je laten zien. Check it out!
Carnaval gaat dit jaar helaas niet door... Maar goed nieuws! Anouk en Niels laten je zien wat je met je overgebleven confetti kanonnen kan maken. 
Wil jij ook scherpe en stabiele filmpjes maken van je vrienden of je huisdieren? Bekijk dan hier hoe Niels een stabilizer maakt voor je eigen telefoon.
Verveel jij je soms ook zo thuis en weet je echt niets leuks te bedenken? Roep dan je bestie op, bouw deze Oud-Hollandse snoepschieter en probeer net als Anouk en Niels raak te schieten!
Lavalampen, ouderwets speelgoed? Helemaal niet! Bekijk hier hoe Grietje en Niels zelf een lavalamp maken met producten die iedereen in huis heeft.