SolliciDate!

In SolliciDate! gaan werkgevers en kandidaten letterlijk en figuurlijk op blind date. Zodat ze zonder (voor)oordeel kunnen beslissen of ze verder willen met elkaar. Is het een match? Bekijk de afleveringen!

by
Dirk komt uit de hectische evenementenwereld en wil meer regelmaat in zijn werktijden. Dankzij Sollicidate! vond hij een leuke baan. Hij gaat niet op date met een werkgever, maar blikt samen met zijn arbeidscoach terug op het proces.
by
Henk heeft artrose en is daarom op zoek naar licht werk in de techniek. Hij gaat op blind date met Deborah van Scania om erachter te komen of assemblage iets voor hem is.
by
Kenan keerde na vijf jaar in zijn thuisland terug naar Nederland, hij wil aan het werk in de techniek. Hij gaat op blind date met Hans om samen te ontdekken of De Groot Installatietechniek een geschikte werkgever voor hem is.
by
Abdul werkte in de techniek, door ziekte is hij er een tijdje uit geweest. Nu wil hij weer dolgraag aan het werk. Hij gaat op blind date met Patrick die samen met zijn collega’s iedere dag installaties toekomstbestendig maakt. 
by
Antoine zat tot voor kort als chauffeur altijd op de weg, hij gooit het stuur om en wil nu de techniek in. Hij gaat op blind date met Remco om te kijken of koeltechniek iets voor hem is. 
by
In SolliciDate gaan een zij-instromer en een technische werkgever op een blind date. Valentino wil na een heftige jeugd een andere weg inslaan om trots te  kunnen zijn op zichzelf. Hij gaat op blind date met werkgever Martijn die met zijn medewerkers werkt aan elektromotoren voor de...
by
In Sollicidate gaan een zij-instromer en technische werkgever op een blind date. Bert is 63 jaar en heeft jarenlang in de textiel gewerkt. Hij wil dolgraag nog een paar jaar werken bij een klein technisch bedrijf. Hij gaat op blind date met werkgever Roel van een familiebedrijf in de...
by
In SolliciDate gaan een zij-instromer en een technische werkgever op een blind date. Sewan werkte in een keuken en als verkoper. En nu wil hij graag iets nieuws leren in de techniek. Daarom gaat hij op blind date met werkgever Willem Jan van een familiebedrijf dat instrumenten voor...
by
In SolliciDate! gaan werkgevers en kandidaten letterlijk en figuurlijk op blind date. Zodat ze zonder (voor)oordeel kunnen beslissen of ze verder willen met elkaar. En dat levert heel veel op…… Check de video en meld je aan via de button aan het einde van de video! Of e-mail redactie@nxtv.nl