BLIQ | Het redactieteam

Je telefoon opladen terwijl je loopt? Altijd een koud drankje bij de hand of een shirt dat kan veranderen in kleur en print? In het nieuwe seizoen van BLIQ, lossen leerlingen hun problemen zelf op! Met techniek. Bekijk het hele proces van idee tot aan een nieuw product, dat je leven makkelijker, leuker en chiller maakt.

by
Het redactieteam van STO Rijk van Nijmegen is druk bezig geweest met het bedenken van nieuwe producten, die je leven makkelijker, leuker en chiller maken! Check de behind the scenes video nu.-
by
Emma, Fien en Jade vinden het belangrijk dat jongeren (anoniem) met iemand kunnen praten als ze niet zo lekker in hun vel zitten. Zonder pottenkijkers erbij, maar wel serieus. Ze bedachten hiervoor een oplossing. Met techniek! -
by
Giovanni, Jay Jay, Inke, Mei Qi, Tess, Lars en Bink hebben er een hekel aan! Élke keer weer naar de prullenbak lopen. Daar heeft toch niemand zin in? Wat denk jij van een prullenbak mét stofzuiger naar je toe komt? Check de video. 
by
Isabel, Senna, Jara en Eline willen deze zomer een lekker tintje. Maar ze vinden het enorm vervelend om van die plakkerige handen te krijgen én ze kunnen nooit bij dat ene plekje op hun rug. Daarom bedachten ze een oplossing, zodat ze niet zo rood als een kreeft het strand afkomen. Met techniek!...
by
Jan Jaap, Stijn, Janiel, Yanique en Bink haten het als ze hun tenen stoten. Auw! Telkens weer langs dat nare randje of tegen die irritante kast! Een slipper is dé oplossing! En dat met techniek! Check de video. 
by
ON FLEEK MET TECHNIEK! 

Rinke, Yoran en Jabir willen er altijd strak bijlopen. Maar ze willen geen kasten vol kleding, of er veel geld aan uitgeven. Daarom bedachten ze ‘verandermode’. Met techniek! Check de video (en help ze verder).
by
ENERGIECRISIS

Julian en Lars willen ALTIJD hun mobiel op kunnen laden. Oók als er geen stopcontact of powerbank in de buurt is. Ze bedachten hoe ze zélf stroom kunnen maken. Met techniek! Check de video (en help ze verder). 
by
FLITSCOOLER

Ferdy, Ruben, Wiljan en Mike hebben dorst, maar geen zin om te wachten tot hun blikje lauwe cola lekker koel is. Daar is nog geen oplossing voor! Daarom bedachten ze zelf iets. Met techniek! Check de video (en help ze verder).
by
AAAAAAAH! ARACHNOPHOBIA!!

Oftewel: Abigaile, Feline en Yelana hebben spinnenangst! Weg met die griezels dus! Maar dan wel zonder ze aan te raken, of te vermoorden. Daarom bedachten ze de spinnenslurper. Met techniek. Check de video (en help ze verder).
by
Het redactieteam is druk bezig geweest met het bedenken van nieuwe producten, die je leven makkelijker, leuker en chiller maken! Check de behind the scenes video nu.