Veelgestelde vragen

Wat maakt NXtv uniek?

NXtv is het enige online kanaal dat via de browser of de NXtv-app interactieve video-content publiceert en beheert over de wereld van techniek en technologie. Vanuit de video’s kunnen kijkers direct doorklikken naar meer info, vacatures, andere uitzendingen, opleidingen etc. etc. Echt uniek dus.

 

Wat zijn de ambitieuze plannen van NXtv?

Het is onze brandende ambitie om techniek te promoten voor een brede doelgroep en daarnaast het onderwijs een veilig platform bieden boordevol gecontroleerde videocontent. We willen laten zien hoe mooi de wereld van techniek is en kijkers inspireren en verbazen. In de versnippering van online communicatieplatforms willen we de norm zijn voor techniekpromotie. En als we daarmee kijkers overtuigen van een toekomst in de techniek, dan zijn we helemáál geslaagd in onze opzet.

Heb ik speciale sofware nodig om NXtv te kunnen ontvangen en bekijken?

Het is niet nodig om applicaties te installeren of nieuwe hardware te kopen om de programma’s op NXtv te kunnen zien. Bovendien regelen we bij NXtv alles aan de achterkant van het platform: updates, toevoegingen, verbeteringen; alles dat ervoor zorgt dat NXtv soepel blijft draaien. Onze kijkers kunnen zich bezighouden met wat echt belangrijk is: leuke video's kijken over de wereld van techniek en technologie.

Als ik de video’s op NXtv niet kan zien, wat kan ik dan doen?

Dat is natuurlijk niet wat we willen. Dus heb je een technisch probleem: bel meteen naar NXtv voor support. De contactgegevens vind je hier.

Ik wil onze video's ook publiceren op NXtv. Wat doe ik?

Wat goed om te horen! Bel of mail ons en we smeden samen een goed plan dat helemaal aansluit op het kijkgedrag van jouw doelgroep. Let’s kick ass!

Wat krijg ik als ik me registreer op NXtv?

Dan hoef je nooit meer tijd en energie te verspillen aan de online zoektocht naar leuke videocontent over de wereld van techniek en technologie. Want op je profiel kun je een persoonlijke pagina maken waar je de door jouw geselecteerde video's overzichrelijk en eenvoudig kunt opslaan. Ook krijg je daar de nieuwste releases van NXtv aangereikt. Je beschikt dan altijd over leuke content die je kunt delen, of gebruiken in bijvoorbeeld een presentatie, of een les. Genoeg voordeel voor jou? Log in, of registreer je hier