Veelgestelde vragen

Wat maakt NXtv uniek

NXtv is het enige online kanaal dat via de browser of de NXtv-app interactieve video-content uitzendt over techniek en technology. We doen dat in formats, zodat de content herkenbaar is en we een relatie op kunnen bouwen met onze kijkers. Zo kunnen we ze blijven verrassen met voor hen relevante video’s. Vanuit de vidoe’s kunnen kijkers direct doorklikken naar meer info, vacatures, andere uitzendingen, opleidingen etc. etc. Echt uniek dus.

 

Wat zijn de ambitieuze plannen van NXtv

Het is onze brandende ambitie om techniek te promoten voor een brede doelgroep. We willen laten zien hoe mooi de wereld van techniek is en kijkers inspireren en verbazen. In de versnippering van online communicatieplatforms willen we de norm zijn voor techniekpromotie. En als we daarmee kijkers overtuigen van een toekomst in de techniek, dan zijn we helemáál geslaagd in onze opzet.

Heb ik speciale sofware nodig om NXtv te kunnen ontvangen en bekijken

Het is niet nodig om applicaties te installeren of nieuwe hardware te kopen om de programma’s op NXtv te kunnen zien. Bovendien regelen we bij NXtv alles aan de achterkant van het platform: updates, toevoegingen, verbeteringen; alles dat ervoor zorgt dat NXtv soepel blijft lopen. Onze opdrachtgevers en kijkers kunnen zich bezighouden met wat echt belangrijk is: leuke tv-programma’s produceren en/of kijken over hun favoriete onderwerp: techniek.

Als ik de video’s op NXtv niet kan zien, wat kan ik dan doen?

Dat is natuurlijk niet wat we willen. Dus heb je een technisch probleem: bel meteen naar NXtv voor support. De contactgegevens vind je hier.

Ik wil voor mijn organisatie ook zulke mooie video content op NXtv. Wat doe ik?

Wat goed om te horen! Bel of mail ons en we smeden samen een goed plan dat helemaal aansluit op het kijkgedrag van jouw doelgroep. Let’s kick ass!