Gastcollege's voor het MBO!

In welke wereld stap je nu écht na het MBO? In deze serie gastcollege's laten trotse 'Guruz' uit topbedrijven je zien wat hun dagelijkse werk écht inhoudt en waarom MBO-ers zo belangrijk voor ze zijn. Laat je inspireren en check de video's! 

 
by
 Alfred Vos, eindbaas van VolkerWessels, neemt je mee in de wereld van het grootste bedrijf in de energietransitie. En hij vertelt waarom MBO-ers super belangrijk zijn voor zijn bedrijf. 
by
Geert Hendriks is directeur bij Visser & Smit Hanab. Zijn vakspecialisten zorgen ervoor dat je stroom in huis krijgt. Super mooi werk! Check de video >>
by
Timo is uitvoerder bij VolkerWessels Energy Solutions en vindt het heel tof dat hij onder hoogspanning werkt. Check de video om alles over zijn baan te weten te komen!
by
Als uitvoerder bij VolkerWessels Energy Solutions werkt Laura onder hoogspanning om de CO2-uitstoot te verminderen. Hoe tof is dat! Check de video voor haar verhaal. 
by
Werkvoorbereiders Stephan & Geert zijn werkvoorbereiders bij VolkerWessels Energy Solutions. Ze zorgen ervoor dat stroom van A naar B gaat. Super belangrijk werk dus. Check hun gave verhaal in deze video.
by
Mayck is assistent uitvoerder bij Visser & Smit Hanab Distributie. Hij zorgt voor minder stress bij z'n collega's met laagspanning! Huh, heh, wat? In deze video legt hij uit wat er onder de grond gebeurt met stroom. Check zijn verhaal!
by
Herbert werkt al meer dan 25 jaar bij Van Hoof als vertander. Huh? Ja, hij kan alles met tandwielen. Daar zit een gigantisch mooie wereld achter. In deze video vertelt hij over zijn geweldige werk. Check de video! 
by
Nicol van Hoof is directeur van de Van Hoof Groep, een echt familiebedrijf. In deze video vertelt ze wat ze produceren en waarom ze MBO-ers zo waarderen. Laat je inspireren! 
by
Randy werkt bij KPN als monteur. Hij vertelt hoe hij ervoor zorgt dat jij kan gamen en internetten.Check deze internet Guru >>
by
Sofie is manager Talent & Education bij ASML. Zij heeft veel bewondering voor wat MBO-ers maken, kunnen en laten zien op het Crafted Festival. Check haar verhaal in deze toffe video!