BLIQ - Los het lekker zelf op!

Je telefoon opladen terwijl je loopt? Altijd een koud drankje bij de hand of een shirt dat kan veranderen in kleur en print? In het nieuwe seizoen van BLIQ, lossen leerlingen hun problemen zelf op! Met techniek.

Bekijk het hele proces van idee tot aan een nieuw product, dat je leven makkelijker, leuker en chiller maakt.

by
ON FLEEK MET TECHNIEK! 

Rinke, Yoran en Jabir willen er altijd strak bijlopen. Maar ze willen geen kasten vol kleding, of er veel geld aan uitgeven. Daarom bedachten ze ‘verandermode’. Met techniek! Check de video (en help ze verder).
by
ENERGIECRISIS

Julian en Lars willen ALTIJD hun mobiel op kunnen laden. Oók als er geen stopcontact of powerbank in de buurt is. Ze bedachten hoe ze zélf stroom kunnen maken. Met techniek! Check de video (en help ze verder). 
by
FLITSCOOLER

Ferdy, Ruben, Wiljan en Mike hebben dorst, maar geen zin om te wachten tot hun blikje lauwe cola lekker koel is. Daar is nog geen oplossing voor! Daarom bedachten ze zelf iets. Met techniek! Check de video (en help ze verder).
by
AAAAAAAH! ARACHNOPHOBIA!!

Oftewel: Abigaile, Feline en Yelana hebben spinnenangst! Weg met die griezels dus! Maar dan wel zonder ze aan te raken, of te vermoorden. Daarom bedachten ze de spinnenslurper. Met techniek. Check de video (en help ze verder).
by
Het redactieteam is druk bezig geweest met het bedenken van nieuwe producten, die je leven makkelijker, leuker en chiller maken! Check de behind the scenes video nu.