TechView

TechView biedt je een kijkje achter de schermen bij allerlei gave technische bedrijven, uit allerlei werelden van techniek. Wil je weten welke technische bedrijven uit jouw regio in TechView worden uitgelicht? Klik dan in de navigatiebalk op 'alle video's' en filter de video's op regio (of andere zoektermen). Zo kom je makkelijk aan informatie over stages, vacatures, of andere informatie die voor jou interessant is.

by
Nieuwbouw, verbouw, renovatie; de makers en doeners van Salverda gaan ervoor. Voor iedere opdracht halen ze alles uit de kast; werkvoorbereiders, kopersbegeleiders, projectleiders, timmerlieden, technisch tekenaars… Samen maken ze morgen. Check de video!
Kun je iemand opereren via een héél klein gaatje, zonder te snijden? Ja zeker! Het heet minimaal invasief opereren en chirurgen maken er steeds meer gebruik van. Hoe dat in z’n werk gaat leer je in deze video van Made in 040. Check het snel!
Hoe nemen artsen een kijkje in het menselijk lichaam, zonder het open te maken? In deze toffe video van leer je alles over vier systemen die het onzichtbare zichtbaar maken: echografie, CT, Röntgen en MRI. Made in 040. Klik snel door en verbaas je!
Wist je dat je heel precies moet zijn om half werk te leveren? Bij Machinefabriek Elburg maken ze halffabricaten, maar dan wel héél nauwkeurig. Check in deze leuke video hoe dat zit.
Nederland staat voor een grote uitdaging: de energietransitie. Als netbeheerder speelt Enexis daar een cruciale rol in. In deze video zie je waarom zich bij deze netbeheerder "De EnergieRealisten' noemen.
Nederland staat voor een grote uitdaging: de energietransitie. Als netbeheerder speelt Enexis daar een cruciale rol in. In deze video zie je waarom zich bij deze netbeheerder "De EnergieRealisten' noemen.
Extreem precies werk. Daar zijn ze bij Breman Machinery goed in. Kijk deze video om te zien hoe ze uitdagende totaalproducten of kritieke stalen onderdelen van extreem gewicht en enorme afmeting maken.
Van een ambachtelijke smederij in 1937 tot een innovatief en modern Installatiebedrijf. Dat is de weg die HulstFlier heeft afgelegd in de installatietechniek. En dat maakt hen uniek. Check de video voor hun inspirerende verhaal.
Smartphones worden steeds sneller, laptops steeds lichter, computers steeds krachtiger. Dat is te danken aan een hightechbedrijf uit Brabant: ASML. Deze wereldspeler ontwikkelt technologie waarmee steeds krachtigere chips kunnen worden geproduceerd. Uiteindelijk belanden die dan weer in je...
En nu is Demcon een vooraanstaand hightech bedrijf in Twente waar ruim 200 mensen aan heel verschillende producten werken. Demcon maakt bijvoorbeeld robots voor de medische wereld, maar ze ontwikkelen ook machines waarmee kunstwerken goed gereinigd kunnen worden. En voor ASML ontwikkelen ze weer...