Je Gaat Het Maken in de bouw

Vlogger Jorn reist het hele land door om jou te laten zien wat je allemaal met bouw en infra kunt doen. Je raakt nooit uitgekeken op de bouw!

by NX
John Quote timmert een toffe Fortnite gamekast. Check snel hoe hij dat doet in deze leuke video! 
by NX
Dit jaar werd de nationale kick-off van Girlsday 2018 gehouden in Den Haag bij één van de grootste aannemers van Nederland: Koninklijke BAM Groep. Vlogger Jorn was erbij.
by NX
Vlogger Jorn bestuurt op de MSD Dagen voor het eerst in zijn leven een 15 tons mobiele graafmachine. Als dat maar goed gaat ...
by NX
200m leiding gaat in Bleiswijk door de grond heen. Maar dan door het principe van sleufloos graven. Jorn ontdekt hoe dit in zijn werk gaat.
by NX
Vlogger Jorn is in Kopenhagen bij één van 's werelds meest energie efficiënte energiecentrales mét een skipiste op het dak.
by NX
Na zijn een carrière als Olympisch schaatser ging Stefan Groothuis​ op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vond hij in de bouw.
by NX
Jorn volgt leerlingen van het Elders College in Scapetown: de grootste escaperoom ter wereld en een initiatief van Bouwmensen. Kunnen ze ontsnappen?
by NX
Jorn gaat bij TU Delft langs waar Technasium-studenten streden om het meest innovatieve idee voor de bouw.
by NX
Waarom de opleiding Civiele Techniek ook iets voor jou is? Student Huub van de HAN geeft het antwoord.
by NX
Als student iets te zeggen hebben over échte bouwprojecten, dat motiveert wel! Vlogger Jorn bezoekt studenten van TU Eindhoven op locatie in Maastricht.