Je Gaat Het Maken in de bouw

Vlogger Jorn reist het hele land door om jou te laten zien wat je allemaal met bouw en infra kunt doen. Je raakt nooit uitgekeken op de bouw!

by NX
Kaj Gorgels vertelt over ‘zijn’ Rotterdam en de bijnamen van verschillende Rotterdamse gebouwen.
by NX
Racetalent Steijn Schothorst scheurt over het circuit! Maareh… Weet je wel hoe dat gemaakt is?
by NX
Het decor van professioneel freerunner Bart van der Linden, ga je maken in de bouw! Check snel hoe hij de stad als zijn eigen speeltuin ziet.
by NX
Vlogger Jorn neemt een kijkje in Diergaarde Blijdorp, bij de Bèta Challenge 2018. 4 mavo-groepen strijden tegen elkaar om het meest innovatieve plan om het gasverbruik in Nederland te reduceren.  
by NX
John Quote timmert een toffe Fortnite gamekast. Check snel hoe hij dat doet in deze leuke video! 
by NX
Dit jaar werd de nationale kick-off van Girlsday 2018 gehouden in Den Haag bij één van de grootste aannemers van Nederland: Koninklijke BAM Groep. Vlogger Jorn was erbij.
by NX
Vlogger Jorn bestuurt op de MSD Dagen voor het eerst in zijn leven een 15 tons mobiele graafmachine. Als dat maar goed gaat ...
by NX
200m leiding gaat in Bleiswijk door de grond heen. Maar dan door het principe van sleufloos graven. Jorn ontdekt hoe dit in zijn werk gaat.
by NX
Vlogger Jorn is in Kopenhagen bij één van 's werelds meest energie efficiënte energiecentrales mét een skipiste op het dak.
by NX
Na zijn een carrière als Olympisch schaatser ging Stefan Groothuis​ op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vond hij in de bouw.