Tech Bites

Iedere week toffe nieuwtjes uit de wereld van innovatie en techniek. Voor techlovers, van NXtv. 

by
TechBites over beroepen van de toekomst, wat ze verdienen, over de mythes van de gig-economie (of niet) en welke vaardigheden de meeste kans geven op werk in de toekomst.
by
TechBites over Ikea die een hersenscan van je wil voordat je iets koopt, hoe jij de baas wordt over je Google data, waarom Apple Pay veiliger is dan je pinpas, Cyborgs die samensmelten met het menselijk lichaam en treinen die voortaan exact op tijd vertrekken door een horloge.
by
TechBites over wat jij beter kunt dan een robot, een accu waarmee je 1.000 km kunt rijden, hoe je overal zonnebrandcrème kunt smeren, de digitale menukeuze van McDonalds en hoe smart speakers je leven makkelijker maken.
by
TechBites over hoe high-tech vleesetende planten zijn, de WK papieren vliegtuigjes vouwen, moeders en een carrière in de wetenschap, Googles paradepaardje Stadia en Huawei topvrouw die liever Apple-producten gebruikt.
by
Een thema TechBites over elektrische auto’s die in 2019 worden geïntroduceerd en hoe je het ‘zitten is het nieuwe roken syndroom’ te lijf gaat met een e-mountainbike.
by
TechBites over de 3D knobbel van jongeren, de Stablecoin voor WhatsApp, lekker hossen op ski-schoenen, alles over 5G en het automatisch resetten van een hart.
by
TechBites over de smartphone notch, Tupac en Snoop Dogg, kansloze mensen die Jenga spelen, NASA missie Opportunity en fake gezichten.
by
TechBites over SpaceShipTwo van sir Richard Branson, een tag die je gereedschap voor je opsnort, 3D geprinte headphones, een Boeing 747 op de snelweg en een thunderbird voor thrill seakers.
by
TechBites over Iris van Herpen, de Selfly in je broekzak, een VR toernooi (check dit: gamers in beweging!), organen op een chip en HR-avatars.
by
TechBites over lichtverbindingen op een chip (en waarom dat impactvol is), een perfecte look met minder make-up, een draaitafel met bluetooth en Marie Kondo in je badkamer.