Passion for Power

Jelle Drijver gaat elke aflevering op pad om mensen te ontmoeten die een passie hebben voor power!

by
Jelle onderzoekt de passie voor Nissan, Renault, Peugeot en Dasia bij Janssen Kerres. Check het in deze video.
by
Echt wel! Niet normaal hoe snel dat gaat! Bij Stam weten ze wel hoe ze Stambassadeurs moeten kweken. Kijk de leuke video!
by
Jelle gaat op zoek naar de passie voor Volvo bij Autobedrijf Vos. Enne….diagnosespecialist, of hybridespecialist, verdient dat nou een beetje lekker? Check het in deze video!
by
Nick vindt het een kick om in de put te zitten onder een DAF truck. Jelle is onder de indruk van die grote jongens (en van de dikke BMW van Nick). Check de video!
by
Jelle gaat langs bij Mercedes Benz dealer Rüttchen in Breda. Van ervaren monteur Jacco leert hij dat autoproblemen juist leuk zijn. Check de video!
by
Niet wat iemand niet meer kan, maar wat iemand nog wél kan, daar gaat het om voor de mensen van USVA. En dan bouwen ze gewoon een fiets om de mens heen. In deze video zie je hoe.
by
Bij Pols Motoren in Waalwijk weten ze er wel raad mee. Jelle kijkt z’n ogen uit bij al die mooie motoren. Maar een motorscooter….Nee, daar zwaait hij niet naar. Klik meteen door naar deze leuke video.
by
Bij Blauwendaal steken ze hun handen fluitend uit de mouwen om iedere Peugeot picco bello af te leveren. Jelle zoekt uit wat het werken daar zo leuk maakt? Is het de prima koffie?? Check het in de video.
by
Jelle voelt zich nogal geïntimideerd onder zo’n groot bakbeest. Maar een beetje truckmonteur weet er z’n weg goed te vinden. En tijd is geld, dus het moet niet alleen goed, maar ook nog snel.Check dit topbedrijf uit Waddinxveen in de video!
by
Drie werkplaatsen, een knettergroot magazijn, een héle grote showroom én een academie om jonge mensen op te leiden tot top-fietstechnicus. Foutje maken mag, maar lekker zelf oplossen Jelle! Check 12Go Biking Moodrecht.