Beroepen van de toekomst

De beroepen van de toekomst! Deze serie geeft leeringen een kijkje in de praktijk, en laten je het beroep ervaren in de praktijk.

Roberto vliegt de hele wereld over als servicemonteur van windmolens bij Lagerwey Wind. Check de video waarom Roberto dit zo’n mooi beroep vindt.
Wilfried is software engineer bij de industriële tak van Hollander Techniek in Almelo. In deze video vertelt hij waarom hij dit werk zo graag doet.
Christian is monteur koeltechniek en een echte vakspecialist. In deze video vertelt hij wat hij zo cool vindt aan dit beroep.
Meghann is cnc-frezer en zichtbaar trots op haar baan. In deze video vertelt ze wat er zo goed is aan dit beroep.
Lisa is een enthousiaste lasser bij staalbedrijf RVS Haanstaal in Rijsenhout. In deze video deelt ze haar enthousiasme voor dit beroep van de toekomst.
Lindsay is leerling installatietechniek en vertelt in deze video waarom ze heeft gekozen voor dit beroep van de toekomst.
by
Samenwerken met je team en één van je collega's is een robot. Hoe dan? Jeroen en Tom leggen in deze toffe video uit waarom zij het inspirerend vinden om tijdens hun stage bij HAK4T met een robot samen te werken. En ze vertellen over hun skills en opleiding. Check het meteen!