Vakkanjers | Testlab

Anouk, Grietje en Niels bouwen en testen in Testlab de vetste dingen.

Wil je wel weer eens een witte kerst? Met dit sneeuwkanon lukt het je. Niels laat in deze video zien hoe je zelf een sneeuwkanon maakt.
Zeg jij friet of patat? Zweer je bij een frituurpan of ben je fan van de airfryer? Gooi je er mayonaise op of fritessaus? Anyways..in deze video zie je hoe je van aardappelen op een super toffe manier lekkere frites kunt maken. Met een frietkanon! (of is het nou patatkanon?) Aan de slag dus met...
Ducttape is super sterk! Niels shopte de lokale bouwmarkt leeg en maakte van 20 rollen ducttape een hangmat. Kijk of hij blijft hangen (die hangmat dan) in deze leuke video.
Lege brandblusser over? Gooi ‘m niet weg! In deze video laat Niels zien hoe je er een super krachtig waterpistool van maakt! Lach, of ik schiet! Check de video.
BBQ-en is lekker, maar voordat je het weet sta je de hele avond vlees te draaien (terwijl de rest van de familie lekker in de luie tuinstoel zit te chillen). Niels heeft daar een handige oplossing voor bedacht! Wat? Kijk deze video.
Een bevroren waterstraal maken, die niet bevroren is. Huh!? Ja en het is super simpel. Je hebt alleen een ballon en elektriciteitstape nodig.  Niels laat je zien hoe en test het met Anouk! Check de video en DIY!
Niels gaat met een oud BMX-stuur, een frame, een motorblok en spekgladde kartbandjes een ontzettend dikke Drift Trike maken. Alleen is het besturen niet zonder risico's... Lekker bezig Niels!
Ja hoor! Lekker chillen met je vrienden in je eigen jacuzzi. Niels laat zien hoe je je eigen jacuzzi maakt. Althans hij doet een goede poging, maar of hij slaagt? Check de video!
Hydrodippen is een supertoffe techniek om een print over te brengen op een voorwerp. Maak bijvoorbeeld je eigen toffe design-telefoonhoesje! Niels en Grietje laten zien hoe hydro dipping in zijn werk gaat!
Je wilt popcorn maken, maar je magnetron is stuk en de winkels zijn dicht? So what! Maak je ze toch even zelf met een blikje. Niels laat zien hoe makkelijk dat is. Je filmavond is voortaan on fleek!